Hodnocení mistrovského utkání HK Lovosice B : HC Kolín 35 : 23 (21 : 8)

15.04.2014 19:59

 

 

13.4.2014

 

Po vcelku dobrém výkonu v minulém kole se Slavií Praha, jsme odcestovali k zápasu s „B“ Lovosic, bohužel u kterých nikdy není jasné, v jaké sestavě nastoupí. Áčko hrálo už v sobotu, takže se dalo očekávat, že nastoupí domácí v plné palbě. A taky že ano. Dokonce se jim tři hráči nevešli do sestavy. A když se ještě přišel podívat na své mladé ovečky trenér áčka Láďa Šuma, mohli jsme se na co těšit. My bohužel bez Davida Kaisnera, kterému se narodil potomek a David, jak je teď moderní a asi i nutné, byl u porodu. Tímto mu samozřejmě chceme všichni pogratulovat a popřát všem hodně zdraví. Chyběl ještě Standa Doležal, který se ještě nestačil s palcem uzdravit a jinak jsme byli v kompletní sestavě i s Michalem Pokorným.

Průběh utkání byl kromě úvodních třech útoků jednoznačný. Je to již obehraná písnička, ale jakmile je reprezentační přestávka a o víkendu se nehraje, je pak náš výkon tragický. A to se samozřejmě potvrdilo a ani nějaký malý zázrak nepřišel. Po vyrovnaném začátku (2:2) nás domácí mladí hráči přejeli jak zajíc šneka. Jeden rychlý útok za druhým se valil na naší branku, že jsme nevěděli kam skočit. Byl vidět ten obrovský rozdíl v trénovanosti obou celků. Ale bohužel to je realita, se kterou v této době nejsme schopni nic udělat. Jen jsme na lavičce tiše trpěli a čekali na poločas.

V šatně bylo trochu dusno a možná i to trochu přispělo k vyrovnanějšímu druhému poločasu. I když samozřejmě domácí hodně míchali se sestavou. Vcelku dobře pak zachytal Libor Šimáně, ale jinak to nestálo za nic. I dosud skoro neomylný exekutor 7m hodů Jakub Semenec se třikrát musel červenat. Takže buďme rádi, že je to už za námi, hoďme to za hlavu a soustřeďme se na další utkání. Bohužel je zase 14denní přestávka.

Sestava a branky: Michal Sauer, Libor Šimáně, Michal Kraus 5/1, Pavel Prachař 3, Libor Souček 2, Pokorný 2, Ondřej Kroutil 2, Michal Polák 2,  Lukáš Mirtl 2, Jakub Semenec 5/3, Pavel Capouch , Radek Sauer

A nyní Libčice. I jim máme co vracet!!!!!