Hodnocení mistrovského utkání Jiskra Zruč : HC Kolín 27 : 25 (14 : 11)

07.05.2014 22:14

V sobotu 3.5. 2014 nás čekalo předposlední utkání této sezóny v derby s Jiskrou Zruč.Do zápasu jsme nastupovali s tím,že by jsme rádi odčinili porážku z 

domácího prostředí a přivezli si nějaký bod.Po vlažném začátku jsme v 10 min. prohrávali 5-0,ale postupem času jsme přidali na důraze a poločas pro nás skončil příznivěji v rozdílu 3 branek.Na začátku 2.poločasu jsem změnili styl obrany místo 6-0 na 2-4 což nám přineslo dobrou výchozí pozici odvézt z tohoto utkání 2 body,ale(domácí) rozhodčí z Veselí  Chalupa a Řeháček včetně domácího časoměřiče byli proti.Od 30.min. do 42.min jsme vstřelili 10 branek oproti 3 brankám domácích a ujali se vedení 21:17.V této chvili domácí nevěděli co mají hrát a tak přišla pomoc od místích rozhodčích,kteří nechávali domácí hráče dávát branky i po 5 krocích,nemluvě o p.Vrzáčkovi u stolku zapisovatelů,který si pouštěl časomíru tak jak mu to vyhovovalo.Kovaříkův faul ,který J.Semencovi málem utrhl ruku a měl být potrestán jasnou červenou kartou,byl také bez odezvy.A tak bez nemocného P.Prachaře (angína ) a zraněného M.Krause jsme odjeli s 2 brankovou porážkou,kterou jsme si nezasloužili,ale domácí si to díky rozhodčím zkušeně pohlídali.Děje se to v všech sportech ,ale bohužel s tím nic neuděláme.Musím vyzdvihnout výkon a bojovnost všech kluků,jak přistoupili k utkání a poděkovat jim i když sami věděli že vyhrát nad 8 hráči domácích je složité.

 

Sestava a branky:M.Sauer,O.Kroutil 2,D.Kaisner 1,R.Sauer 3,S.Doležal 1,M.Pokorný 3,P.Capouch 1,J.Semenec 7/3,R.Souček 6,L.Mirtl 1,L.Šimáně .