Hodnocení mistrovského utkání Kolín : Praha 4 21:32 (12:19)

17.03.2014 21:21

Hodnocení mistrovského utkání

Kolín : Praha 4   21 : 32 (12 : 19)

15.3.2014

 

Po špatném představení v minulém kole v Liberci, kde jsme měli vyhrát,  jsme přivítali na domácím hřišti našeho velkého rivala Prahu 4, která po ne docela povedeném začátku útočí na čelo tabulky. A ukázala nám proč. Po naší výhře a hlavně výborném výkonu na Praze 4 v podzimní části soutěže, měl tento zápas být velkým svátkem, kde jsme měli využít domácího prostředí a pokusit se zopakovat podzimní výsledek. Nebyli jsme favority, ale domácí body by byly skvělé. Bohužel opak byl pravdou. Rozdíl v momentální výkonnosti se potvrdil nejen v tabulce, ale i na hřišti. Hosté přijeli velmi nabuzeni vrátit krutou prohru z podzimu a také se jim to beze zbytku povedlo.  

Naše sestava byla poznamenaná absencemi důležitých hráčů. Pro zranění nehrál Lukáš Mirtl, Ondra Kroutil je nemocný a hlavně Pavel Prachař nastoupil s bolavými zády s velkým sebezapřením, za což mu patří veliký dík a obdiv.

První poločas jako by byl poznamenán začátkem. Krásné uvolnění Radka Sauera na brankovišti skončilo střelou do prsou hostujícího brankáře a ten jako by byl polit živou vodou. A nejenom on. Od stavu 2 : 2  byl již průběh zcela jednoznačný a rozdíl ve skóre narostl až na 9 branek pro hosty. Dá se říci, že než jsme se stačili rozkoukat bylo po zápase. Od 15 min. jsme alespoň začali bojovat a trochu jsme se pražanům vyrovnali, podařilo se nám dotáhnout na rozdíl 6 branek, ale to bylo vše.  Konec prvního poločasu opět zvládli lépe hosté a odcházeli jsme do šaten jako zmoklé slepice.

Druhý poločas hosté ani my nevypustili. Bojovalo se, ale herní převaha hostů byla zcela jasná. Bývalí hráči Dukly Praha, kteří vesměs tvoří kádr hostí, přesvědčili, že z herních dovedností toho zapomněli hodně málo. Zde se jasně ukázalo, že hrát zápasy pouze z podstaty, bez tréninku, na špičku nestačí.

 

 

Sestava:M.Sauer ,M.Kraus 5 ,M.Polák , D.Kaisner 4,R.Sauer 1,S.Doležal 3, P.Capouch ,J.Semenec 5/4 ,R.Souček 2,P.Prachař 1, L.Šimáně .