Vstup do jarní části soutěže se příliš nepodařil

21.02.2014 15:30

V neděli 16.2. jsme vyrazili do Jablonce nad Nisou k soupeři, který přezimoval na druhé příčce naší soutěže. Jeli jsme s ambicemi sebrat pragovákům body, protože na podzim se to podařilo jim na našem domácím hřišti. 

Začátek utkání byl z obou stran poněkud vlažný. Lépe se dařilo kolínským, kteří ve 24. minutě vedli 5:9. Nastal však zlom, kdy za posledních 5 minut kolínští nedali ani gól a jablonečtí několika slepenými góly dokázali utkání srovnat na poločasových 9:9.

Druhý poločas už nabíral opačných obrátek, kdy domácí zpřesnili střelbu a hosté se těžko prosazovali. Gólových šancí bylo sice na obou stranách dost, ale jak je již zvykem kolínských, přestalo se dařit v koncovce a pragovákům tam začalo padat téměř vše.

V zápasu lze vyzdvihnout výkon Michala Krause s osmi vstřelenými brankami a Jakuba Semence se sedmi. Dva hráči to bohužel ve druhé lize sami neuhrají. Jak už to tak bývá, tak za děravou obranou se příliš nedařilo ani brankářům. A jelikož výkon spojek byl v tomto zápase více než žalostný ať už v útoku, tak ve druhém poločase i v obraně, tak konečný výsledek nakonec nikoho nepřekvapil. Body tak zůstaly v Jablonci po konečném výsledku 26:20.

Příští týden vyrážíme do Ústí, tak pevně věřím, že předvedeme soustředěnější výkon, o kterém se nám v tomto zápase bohužel ani nesnilo.