Bolestivé vítězství v Chomutově

20.11.2010 20:10

V neděli večer 14.11. jsme vyrazili do Chomutova, kde by případné vítězství posunulo jeden z týmů na 3. místo tabulky. Očekávali jsme těžké utkání. Jestli se nepletu, tak jsme do tohoto zápasu ještě nikdy v Chomutově nevyhráli a vždycky to byly velmi vyhrocené zápasy, jelikož domácí jsou velice zkušený tým, který působil i ve vyšší soutěži a jejich obrana patří mezi nejtvrdší v soutěži. 

Vstupovali jsme do utkání s tím, že se pokusíme soupeře přehrát rychlou hrou a unavit ho, jelikož na lavičce domácích byl pouze jeden střídající hráč. Ze začátku se nám ale tato strategie příliš nedařila, proto až do 22. minuty vedli stále domácí a skore v tento moment bylo 9:8. V tento okamžik kolínští trenéři změnili taktiku a vytáhli osobní obranu na doposud výborně hrajícího Vaňka. Do konce poločasu se nám tak podařilo ještě zabrat a vyhrát ho poměrem 11:13. 

Razantním nástupem do druhého poločasu, jak už se stalo zvykem kolínských, se rychlým sledem 4 golů podařilo vytvořit slibný náskok 17:11.Domácí se ale nevzdávali a tvrdou hrou v obraně nám znepříjemňovali hru.Ve velice trvdém utkání jsme nakonec zvítězili v poměru 20:27.

Poměr vyloučení: 6:3

Poměr sedmimetrových hodů: :2:3 (2:2)

Zápis z utkání je k dispozici zde

 Odkaz na článek na kolínském deníku je zde.