DALŠÍ DOMÁCÍ VÝHRA

18.10.2011 07:46

Ve čtvrtém kole 2.ligy házenkářů přivítal Kolín na své domácí palubovce v Ledči nad Sázavou, soupeře ze středu tabulky, Bělou pod Bezdězem. Kolín měl před zápasem ze 3 zápasů 3 výhry. Bělá měla ze tří zápasů 2 výhry a jednu prohru.

 

Takto okomentoval zápas trenér domácích Ladislav Prachař:

I takové zápasy se někdy hrají.v tomto zvítězila až zarputilá bojovnost nad chybami a nepřesností. A to mluvím jen o jednom týmu, kolínských házenkářích.

Domácí nastoupili bez svého nejlepšího střelce Michala Pokorného a bohužel i bez dalších pivotů

Aleše Řebíčka  a  Luboše Malého,dále chyběl dlouhodobě zraněný Pazdera.

Na místě pivota zaskočil Lukáš Mirtl  a dá se říci ,že na nezvyklém postu si nevedl špatně,dal branku

a při další střelbě byl faulován na 7hod.V brance se chytil Michal Sauer,to je asi z těch pozitiv v prvním poločase vše.

Družstvo se utápělo v nepřesných nahrávkách a neproduktivní střelbě a nedokázalo proměnit ani vyložené

šance.Když v 8 min.II.pol. po dalších chybách prohrávalo 11 : 17 vypadalo to s kolínskými bledě.Tady ale domácí svou zarputilou bojovností zápas zlomily a když hostům začaly docházet síly, bylo rozhodnuto,že body zůstanou v Kolíně. Cením si hlavně toho,že hráčům,kterým se nedařilo, se dokázali bojovností zvednout a zápas dotáhnout do vítězného konce.V tomto bych chtěl vyzvednout nestárnoucího „dědka“ Cápu,který dokázal spoluhráče vyhecovat a sám zahrál v obraně velký zápas.I takové zápasy se někdy hrají.

 

Příští zápas sehrají Kolíňáci na palubovce prvního týmu tabulky, Sparty Praha 4 a to v neděli 23.10. Náboj je jasný již před utkáním. Kdo vyhraje osamostatní se na čele tabulky 2.ligy.

 

 

 

HC Kolín – Sokol Bělá pod Bezdězem 25:22 (11:13)

 

Sestava a branky:

Sauer M., Šimáně L. – Kaisner D. 3b, Sauer R. 4b, Olt S. 4b, Capouch P. 1b, Hovorka R. 4b, Mirtl L. 1b, Souček R. 1b, Svoboda T. 3b, Prachař P. 4b,