DOMA ZATÍM STOPROCENTNÍ

01.11.2011 07:19

V 6.kole hostili kolínští házenkáři tým z vršovického ďolíčku. Bohužel očekávaný host, Antonín Panenka, nedorazil. Do domácí sestavy se vrátil i Michal Pazdera a tak byl Kolín po dlouhé době opravdu kompletní.

Domácí vstoupili do zápasu s větším nasazením a důraznější obranou. Hosté měly problémy s vysunutou obranou, z které pramenily jejich časté chyby. Výsledkem tak bylo brzké vedení 5:1 pro Kolín. Celý první poločas byli kolíňáci prostě lepší a po zásluze vedli v poločase 16:8, kdy hlavně poslední minuta prvního poločasu byla hektická. 10 vteřin před koncem dali hosté góla z rychlého útoku, ale domácí rychle rozehráli a navrátilec Michal Pazdera zaznamenal krásnou branku snad z 15metrů střelou o tyč.

V druhém poločase se bohužel nepodařilo navázat na tempo hry a bojovnost z prvního dějiství. Zápas se takříkajíc dohrával a brankový rozdíl se celý druhý poločas držel na poločasovém rozdílu. Jedním ze vzrušujících okamžiků byla tak přímá červená, kterou obdržel hráč hostů Petr Bláha, který fauloval zezadu, v samostatném úniku, domácí spojku, Pavla Prachaře. Hostům se ke knoci zápasu rozstřílela pravá spojka J.Metlička a hlavně on se zasloužil o to, že konečný výsledek byl pro hosty ještě přijatelných mínus 5 branek. Na konci tedy na tabuli svítil výsledek 25:20 pro Kolín.

S prvním poločasem jsem nadmíru spokojen, dařilo se nám jak v obraně, tak v útoku a nedali jsme hostům z Vršovic prakticky žádnou šanci. Bohužel jsme neudrželi tempo hry celý zápas. Trochu nás rozhodila osobní obrana na Pavla Prachaře. Trvalo docela dlouho než jsme se s tím herně srovnali. Ke konci zápasu bylo, na můj vkus, hodně promarněných brankových příležitostí. S 2 bodama jsem samozřejmě spokojen. Okomentoval domácí utkání trenér Ladislav Prachař

Sestava a střelci - Sauer M., Šimáně L.- Prachař P. 7b, Pokorný M. 4b, Svoboda T. 4b, Sauer R. 3b, Pazdera M. 3b, Souček R. 2b, Kaisner D 1b, Capouch P. 1b, Řebíček, Malý, Hovorka, Protiva