Mladší a starší žákyně - podzim 2019

13.01.2020 15:39
Mladší a starší žákyně - podzim 2019
Děvčata zahájila sezónu týdenním soustředěním na konci srpna 2019. Následovaly přípravné zápasy v Ledči a v Pardubicích.
Starší děvčata hrají v sezoně 2019/2020 soutěž Středočeského krajského svazu, a to krajský přebor, kde hrají proti děvčatů z Příbrami, Mělníka, Kobylis, Náchoda, Liberce a Chomutova. Po podzimní části se drží v horní části tabulky. V polovině listopadu odehrála v Chebu kvalifikaci do žákovské ligy. V prosinci 2019 bylo 5 starších děvčat součástí výběru Středočeského kraje, se kterým se zúčastnily turnaje v saském Cunewalde, a to velmi úspěšně.
Mladší děvčata odehrála na podzim tři mistrovské turnaje v Příbrami, v Kolíně a na Mělníku. V těchto turnajích, organizovaných Středočeským krajským svazem, se hraje bez skóre. Dále mladší děvčata odehrála dva pohárové turnaje, na kterých se skóre počítalo, v Kobylisích a opět na Mělníku. Oba turnaje mladší děvčata vyhrála.
V jarní části sezóny 2019/2020 budou děvčata hrát své mistrovské turnaje, zúčastní se Prague Handball Cupu a dalších turnajů.
Dále se nominovaná mladší i starší děvčata zúčastní domácích i zahraničních turnajů ve výběrech Středočeského kraje.