Tým mužů zazářil v Kutné Hoře

10.02.2020 09:04

V pátek 7.2. 2020 se poprvé v tomto roce představil tým mužů. Před bouřící kulisou kutnohorských diváků v hale Klimeška změřil síly s tamním favorizovaným druholigovým týmem mužů.

A bylo se vskutku na co koukat!

I přes jednoznačnou váhovou a věkovou převahu kolínských bojovníků, byl náš tým více než rovnoceným soupeřem a podařilo se nám domácí tým zaskočit.

Hra se přelévala ze strany na stranu a bylá plná nečekaných zvratů. Náš tým převyšoval soupeře kolektivním pojetí hry, bojovností, herním nasazením a především chytrostí a zkušeností.

Jak uvedl po zápase asistent trenéra: "Je jasné, že systém individuální tréninkové přípravy každého hráče našemu týmu jednoznačně vyhovuje." Na hře kolínských bohatýrů to bylo od první minuty znát.

Soupeři se jen velice těžko dařilo překonávat kompaktní obranu našeho týmu. Za pozornou obranou zářili oba golmani a útok byl učebnicí moderní světové házené. Na palubovce byl k vidění herní koncert, pod který by se s hrdostí podepsal nejeden světový trenér.

Je třeba pochválit jak výkon dlouholétých opor, tak také navrátivších se legionářů. Ragnar Bystusson z Koldingu a Lázslo Pobříslo z Veszprému zapadli bez sebemenších problémů a nic na tom nezměnil ani fakt, že se domácím nakonec podařilo přeci jenom se štěstím zvítězit.

Po právu se náš tým i tak dočkal v závěru zasloužených ovací nadšeného publika.

Díky a jen tak dál!!!

Za kolínský tým Jan Tučkyn

FOTO 1: NADŠENÉ PUBLIKUM V HALE KLIMĚŠKA VÍTÁ KOLÍNSKÉ BOJOVNÍKY

FOTO 2: ANI DVA OBRÁNCI NESTAČÍ NA KOLÍNSKÉHO ÚTOČNÍKA

 

 

Zde ještě pohled z druhé strany:

https://hazena.sajp.cz/