Velice povedený domácí zápas

17.10.2010 21:01

 Na domácí hřiště v Ledči nad Sázavou zavítal ambiciózní celem z Pardubic, který se netajil tím, že by si rád odvezl kolínské body.

Začátek utkání tomu celkem napovídal kdy hosté sebevědomě nastoupili a ve 14. minutě vedli o 4 branky, 2:6 (z pohledu domácích). Trenéři Kolina, ale udělali (jak se později ukázalo zásadní rozhodnutí) změnu v obraně a vytáhli na hostujícího Nosila, hrajícího výborně na středu pardubického útoku, osobní obranu. Od toho okamžiku se pardubickým přestalo dařit a do té doby výtečně hrající hosté najednou ztratili jistotu a ve 25. minutě už se podařilo domácím téměř vyrovnat (8:9). Konec poločasu byl ještě napínavý a nakonec vyzněl ve prospěch domácích, takže do šaten se šlo za stavu 11:10 pro domácí.

Nástup do druhého poločasu se povedl více domácím a ve 39. minutě už vedli 16:12. Tento náskok se ukázal jako rozhodující. Hosté s osobně bráněným Nosilem nedokázali najít už recept na dobře pracující kolínskou obranu. Druhý poločas byl tak v režji domácích a přesto že si někteří hráči neodpustili některé školácké chyby v útoku, tak se nakonec podařilo uhájit čtyřbrankové vítězství a Kolín tak opět zvítězil na domácím hřišti tentokrát 25:21.

Na pohled velice pěkné utkání, kde se domácím dařilo v průběhu celého utkání střídat různé nacvičené herní situace. I rozhodčím patří veliký dík za vedení utkání.

Poměr vyloučených 3:2.

Poměr sedmimetrových hodů 3:2 (2:1)