BĚLÁCUP 2012

10.09.2012 14:31

Jako každý rok se zůčastnili Kolíňáci prestižního turnaje v plážové házené v Bělé pod Bezdězem, Bělácup 2012, který se koná na přelomu června a července.

Tým byl opět složený jednak z aktivních házenkářů mužů HC Kolín, tak i  a z příznivců házené, kteří do hry vkládají své kouzlo a především jejich technické finesy opepří každý zápas. Tým opět vystupoval pod názvem Lulošova 11° , který si již vybudoval svojí pověst a hodnota této značky začíná být nevyčíslitelná. Dokonce prý se uvažuje o vstupu na burzu méněcených papírů (z doslechu od hlavního akcionáře Lubky "Luloše" Malého).

Lulošovci sehráli ve skupině smrti tyto zápasy:

Lulošova 11° vs Homo Dance - 2:0

Gorlitz vs Lulošova 11° - 2:0

Lulošova 11° vs Pivní balet - 2:0

Bělští Japonci vs Lulošova 11° - 0:2

Po postupu z druhého místa jsme se v osmifinále střetli z pozdějšími vítězi Heineken Lowen a prohráli 2:0 po nehezkém utkání, kdy vítězové praktikovali zbytečně tvrdý styl a nesoustředili se na krásu sportu, ale šli pouze a jen po výsledku.... Po tomto zápase jakoby z nás vše spadlo a z některých to spadlo tak, že už pak nemohli nastoupit do dalších utkání :)

O umístění jsme ještě prohráli s PAVNAR a s HOMO Dance, kteří nám oplatili porážku ze skupiny.

V neděli jsme pak vyhráli poslední utkání o umístění nad celkem Věčná žízen na nájezdy 2:1 a skončili jsme tak 15. místě z 27 účastníků.

Nikomu se nic nestalo, kromě Rosti (odřel se při koupání a likvidačně se kousnul když porcoval sýr v housce) takže opět úspěšný ročník!!!