DOMÁCÍ POVINNÁ VÝHRA PROTI POSLEDNÍMU MOSTU

07.03.2012 10:02

HC Kolín vs Baník Most  33 : 18 (18 : 8)

Domácí celek naskočil do druhého jarního kola téměř v kompletní sestavě s povinností vyhrát nad dosud posledním Baníkem Most, který v dosavadním průběhu druhé ligy, nezískal ještě ani bod.

Již od začátku byl patrný rozdíl v hráčské kvalitě obou mužstev. Hostujícímu Mostu dělala největší problém vysunutá obrana 1-5. Po technických chybách hostí, přecházeli Kolíňáci do rychlých útoků a většinou neomylně zakončovali. Brankový rozdíl stále narůstal a na každý úspěšný zásah hostí dokázali domácí odpovědět minimálně dvěma brankami. V poločase vedl Kolín již o deset a to přesně 18:8.

I když v prvním poločase předvedl brankář Michal Sauer solidní výkon, do druhého naskočil Libor Šimáně, aby zátěž byla spravedlivě rozdělena na všechny hráče domácího týmu. Libor Šimáně opět převedl, že forma mu v posledních utkání přímo letí nahoru a už se nedá hovořit o jasné jedničce a dvojce v Kolínské brance, ale dvou rovnocených golmanech.  V druhém poločase již prakticky nebylo o co hrát a soustředěnost domácích občas polevovala, což se na hře samozřejmě hned projevilo. Konečný brankový rozdíl se tak zastavil na čísle 15 a zápas skončil 33 : 18 pro Kolín.

Výborný střelecký počin zaznamenal Radek Sauer, který vsítil 11 branek a dokázal tak, že je právem označován za nejnebezpečnějšího útočníka Kolína.

V příštím kole zajíždí HC Kolín na horkou půdu druhého Jablonce. Bude to přímý souboj o druhé místo v tabulce 2.ligy!!!

Sestava a střelci: Sauer M., Šimáně L., - Sauer R. 11b, Pazdera 6b, Souček 5b, Hovorka 4b, Svoboda 4b, Prachař 2b, Pokorný 1b, Capouch, Malý, Mirtl, Řebíček, Protiva