Házenkáři Kolína vstupují do jarních bojů s jednou posilou

07.03.2013 12:33

Kolínští házenkáři o nadcházejícím víkendu vstupují do jarní části 2. ligy. Po polovině soutěže jejich postavení není zrovna lichotivé. Pohybují se na devátém místě, což je těsně na hraně sestupového pásma.

„Již první zápas pro nás bude velice důležitý. V neděli hrajeme v Mladé Boleslavi, která je bod za námi," uvedl Pavel Prachař, jedna z opor kolínského týmu.

Kolín za sebou nemá zrovna pohodový podzim, to samé se může říct i o zimní přípravě. „Musím přiznat, že zimní příprava nebyla zrovna ideální. Jako celou podzimní část, tak i zimní přípravu se potýkáme se zraněním hráčů. Dlouhodobě máme zraněné čtyři hráče a další dva nemůžou pravidelně nastupovat kvůli pracovním povinnostem. To je taky hlavní důvod, proč se nacházíme až na devátém místě," podotkl Prachař.

„Oproti podzimní část tam určitou výhodu vidím. Už víme, že s těmi hráči nemůžeme počítat a budeme nastupovat delší dobu v nezměněné sestavě. Musíme z toho vytěžit co nejvíce a překonat tuto hráčskou krizi a popřát všem zraněným hlavně hodně zdraví," dodal Prachař.

Hráči Kolína nemají před sebou zrovna lehký úkol. V každém utkání by se měli pokusit bodovat. „Do Boleslavi jedeme vyhrát, to je jasné," hlásí Prachař.
Kolín pojede v neděli do města automobilů s jednou výraznou posilou.

„Po pár letech se k nám vrací do kádru Jakub Semenec, který před lety přestoupil do Ledče nad Sázavou. Určitě pro nás bude posilou a vkládáme do něj hodně nadějí. Je to bojovník a házenou prostě a jednoduše umí," uzavřel Prachař.

https://kolinsky.denik.cz/ostatni_region/hazenkari-kolina-vstupuji-do-jarnich-boju-s-jednou-posilou-20130223.html