PROHRA V LIBČICÍCH

11.03.2013 07:38

Sokol Libčice nad Vltavou - HC Kolín

21 : 16 (7:7)

 

Muži Kolína zavítali v rámci 14. kola na půdu celkově třetího celku soutěže, Libčic nad Vltavou, kteří hrají své domácí zápasy ve sportovním areálu Břve u Prahy. Zápas byl od počátku hlavně soubojem pozorných obran a skvěle chytajících golmanů. Utkání bylo celkově chudé na góly. Například v 15.minutě prvního poločasu svítilo na ukazateli téměř hokejové skóre 3:2 pro domácí.

Kolín se "opět" nevyvaroval spousta chyb v útočné fázi a hlavně spojky působily doslova jalově. Nedokázali se prosadit ani z bezprostřední blízkosti. I přes tyto negativa držel Kolín v poločase vyrovnaný výsledek 7:7 a to hlavně díky skvěle chytajícímu M. Sauerovi.

Bohužel Kolínu se nevydařil vstup do druhého poločasu a doplatil na špatně odehranou první pětiminutovku, kdy domácí odskočili na rozdíl 4 branek. Jelikož hosté pokračovali ve svém slabém výkonu v útoku, nepodařilo se již výsledek, do konce utkání zvrátit.

"Dostat 21 branek v Libčicích je skvělý výkon obrany a brankáře! Ale dát pouze 16 branek za celý zápas. S tím se vyhrát bohužel nedá. Stačilo nám předvézt průměrný výkon v útoku, ale mi předvedli hodně podprůměrný" Okomentoval trenér Petr Vízner.

https://www.muzi.chf.cz/match_report.aspx?id=23447&cmpid=52